Om Combi-senteret

Longhammarvegen 7, 5536 Haugesund
Oversikt
Ledige lokaler i dette bygget
Skriv ut
Last ned PDF
Jarle Torvestad
Eiendomssjef
Abra Eiendom
+47 977 33 855
jt@abraeiendom.no
  • test 2

    Combi-senteret

  • Combisenteret

  • Inngangsparti mot øst

  • test

Om Combi-senteret

Combi-senteret er et næringsbygg på cirka 10.000 kvm beliggende sentralt på Raglamyr i Haugesund. Bygget er et kombinasjonsbygg med bl.a. butikker, kontorer og treningssenter. Eiendommen er god synlig på en av de høyeste beliggenhetene i området, enkel adkomst og ikke minst gode parkeringsmuligheter for både ansatte og besøkende.

Eiendommen er for tiden tilnærmet fullt utleid. Med 18 forskjellige leietakere så har senteret en høy og variert aktivitet som tiltrekker seg mange besøkende.

Etter at dagens eier, Sentrum Eiendom AS, kom inn på eiersiden i for første gang i 2011 så har eiendommen blitt videreutviklet betraktelig. Det er blant annet installert nytt ventilasjonsanlegg i store deler av bygget, brannvarslingsanlegget er skiftet ut i sin helhet og ikke minst er store deler av arealene pusset opp innvendig. Vi legger stor vekt på å tilpasse og utvikle arealene iht våre leietakere sine behov, og der det er naturlig kan vi bygge opp arealer helt fra bunnen.

Det er også konkrete planer om å oppgradere byggets fasader, slik at bygget skal fremstå som helt nytt innen få år.

Selv om eiendommen er tilnærmet fullt utleid per i dag, så anmoder vi deg likevel om å ta kontakt dersom din bedrift ønsker å være i Combi-senteret.

Møt noen av våre leietakere

InDesign

In Design er en møbelbutikk som åpnet i juni 2004, og drives av Jane Dunkley Iversen og Rita Saltvedt. De har siden starten innredet mange private og offentlige rom, og de fleste varer de tilbyr er de eneforhandlere av her i distriktet.

Kontaktinfo

post@indesign.as
International SOS

International SOS er verdensledende innenfor medisinsk assistanse og håndtering av risiko for virksomheter med et globalt engasjement.

Kontaktinfo

+(47) 960 95 530
hhms@internationalsos.com
Yes Treningssenter AS

Yes Treningssenter er et privateid døgnåpent treningssenter på 1800 m2 med beliggenhet i senterets tredje etasje. Senteret har 2100 medlemmer, og tilbyr trening for barn, ungdom og voksne.

Kontaktinfo

52 73 80 53
post@yes-treningssenter.no

Ledige objekter i Combi-senteret

Ledig omgående
Longhammarvegen 7
Butikklokaler
Inntil 700 kvm - fra kr 800,- per kvm!
Longhammarvegen 7
Kontorer